logo
Sesiuni ECDL

Sesiuni ECDL


logo
Institut C++logo
Regulamentul de organizare si functionare

Regulament


logo
Pagina Facebook


logo
Vrei sa devii vianist ?


Atunci hai sa vorbim pe forum!

buttonConsiliul Scolar al Elevilor

Consiliul Scolar al Elevilor - Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" Bucuresti este substructura a Consiliului Municipal al Elevilor Bucuresti (www.cmebucuresti.ro / www.facebook.com/cmebucuresti ), subordonata C.N.E, structura consultativa a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (M.E.C.T.S.) si reprezinzta elevii din CNITV.

C.S.E. se constituie din sefii tuturor claselor 9-12, cat si alti elevi, voluntari ai claselor din liceu, precum si un reprezentant al claselor 5-8. Membrii stabili sunt in numar de 36(clasele 9-12) + 1 (clasele 5-8) + membrii BEx care nu sunt sefi de clasa. Aceasta structura are un professor coordonator, doamna Dobrescu.

Daca ai idei pentru liceu (concursuri, proiecte, expozitii etc) si cauti oameni care sa te sustina, poti apela cu incredere la noi. Cu ce te putem ajuta? Cum spuneam mai sus, suntem in permanenta legatura cu profesorul coordonator si/sau conducerea, astfel ca poate ne-ar fi mai usor sa obtinem aprobarile si resursele necesare proiectului tau.

Dar suficient cu proiectele si aceste manifestatii. Scopul principal al Consiliului Elevilor este REPREZENTATIVITATEA(bun cuvant pentru Spanzuratoarea, nu?). Deci vrem sa vezi in noi un ajutor, un sprijin si sa apelezi ori de cate ori ai vreo problema in scoala. Astfel, in holul mare al liceului vei vedea curand o cutie: CUTIA S.O.S. . Pentru orice reclamatie, problema cu un coleg/cadru didactic/gardian samd sau ceva legat de liceu, nu ezita sa scrii un biletel unde sa expui problema. Nu trebuie sa te semnezi daca nu vrei, dar trebuie sa ne dai suficiente detalii (ex de Asa Nu: "In clasa mea e spart un geam de 3 luni si nimeni nu face nimic."; ei bine, n-am nicio idee despre ce clasa vorbesti asa ca va fi foarte greu sa rezolv problema. Ati inteles mesajul). Noi vom citi ceea ce tu ne transmiti si vom incerca sa rezolvam. Hai, implica-te pentru tine! Sa facem un loc mai placut scoala asta!

In urma alegerilor desfasurate in octombrie 2014, componenta Consiliului Scolar al Elevilor din colegiul nostru este urmatoarea :

Presedinte: CATALIN-ANDREI TURTICA
Prim-vicepresedinte: ARLENA PARASCHIVESU
Vicepresedinte: STEFAN-MARIUS DUMITRESCU
Vicepresedinte: DIANA-MARIA BARBU
Secretar: ALEXANDRA-GEORGINA TURTULEA