logo
Noutati


Ultimul articol:
Orar 24.10.2016logo
Sesiuni ECDL

Sesiuni ECDL


logo
Institut C++logo
Regulamentul de organizare si functionare

Regulament


logo
Vrei sa devii vianist ?


Atunci hai sa vorbim pe forum!

button

"ŞCOALĂ EUROPEANĂ"

promovabilitate

certificat certificat Viziune : Eforturile echipei manageriale sunt permanente spre indeplinirea viziunii noastre, aceea de a pregati absolventi - oameni flexibili in gandire, cu o cultura temeinica alaturi de pregatirea de specialitate, creandu-le posibilitatea dezvoltarii CREATIVE in orice Domeniu.

Misiunea noastra conjuga eforturile materiale si umane ale intregului colectiv prin urmarirea indeplinirii obiectivelor:
   1. Retehnologizarea procesului de educatie prin utilizarea noilor tehnologii IT in lectii si in toate activitatile desfasurate cu elevii.
   2. Incurajarea COMPETITIEI, PERFORMANTEI, PROGRESULUI SCOLAR, modularizarea curriculum-ului si crearea de cursuri optionale care sa conduca la pregatirea individuala si stimularea valorilor.
Misiunea prezentata mai sus are la baza particularitatile organizatiei noastre, si anume:
    * resurse umane (profesori, echipa manageriala, elevi) cu atitudine dinamica in tot ceea ce inseamna process de invatamant;
    * echipa manageriala incurajeaza performantele elevilor si profesorilor prin actiuni concrete (premii si participari la excursii internationale - in vederea cunoasterii valorilor europene) finantate de sponsori.