logo
Sesiuni ECDL

Sesiuni ECDL


logo
Institut C++



logo
Regulamentul de organizare si functionare

Regulament


logo
Pagina Facebook


logo
Vrei sa devii vianist ?


Atunci hai sa vorbim pe forum!

button



Rezultate obtinute la Olimpiada Internationala Zhautykov - 11 -17 ianuarie 2015

Articol adaugat de CNITV la data 2015-01-25 19:31:03.


In perioada 11 -17 ianuarie, a avut loc in Almaty, Kazakhstan, a 11-a editie a concursului "International Zhautykov Olympiad in Mathematics, Physics and Computer Science".
Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" a fost reprezentat la acest concurs de elevii Dicilea Alex Valentin, Popescu Tudor Dimitrie, Dobrinoiu Monica Cristina, Gramatovici Paul Andrei, Budea Ioan, Ionescu Teodor Stelian si Dima Andreea. Echipa de elevi a Colegiului "Tudor Vianu" a fost insotita de profesorii Ioana Stoica si George Mihai Trifan.
Intr-o competitie extrem de stransa si de inalt nivel stiintific, elevii colegiului nostru au castigat o medalie de argint, prin elevul Ionescu Teodor Stelian (informatica) si patru medalii de bronz: Paul Gramatovici (informatica), Dicilea Alex Valentin (matematica), Popescu Tudor Dimitrie (matematica) si Dobrinoiu Monica (fizica).
Echipa colegiului a obtinut Honorable Mention.
Competitia, la care au participat echipe din Rusia, Ukraina, Belarus, Georgia, Armenia, Bulgaria, Serbia, Kazakhstan etc., a fost castigata de echipa liceului gazda, The Republican Specialized Physics-Mathematics Secondary Boarding School for Gifted Students named after O.Zhautykov.
Ii felicitam calduros pe elevii medaliati si pe profesorii coordonatori!