logo
Sesiuni ECDL

Sesiuni ECDL


logo
Institut C++



logo
Regulamentul de organizare si functionare

Regulament


logo
Pagina Facebook


logo
Vrei sa devii vianist ?


Atunci hai sa vorbim pe forum!

button



Romanian Master of Informatics , ediţia a patra

Articol adaugat de AL la data 2016-10-29 01:26:28.


Cea de-a patra ediţie a concursului Romanian Master of Informatics a fost organizată, ca în fiecare an, de Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu", fiind unul dintre evenimentele emblematice în care colegiul nostru înţelege să se implice pentru a celebra excelenţa în educaţie. Această competiţie internaţională care îşi propune să adune laolaltă cele mai strălucite minţi din întreaga lume din domeniul informaticii a aliniat la linia de start 19 echipe din diferite ţări cum ar fi Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, România, Federaţia Rusă, Serbia, Elveţia şi Polonia.

Zilele de vineri şi de sâmbătă au fost rezervate competiţiei, dar şi vizitelor prin oraş, prilej pentru elevii colegiului nostru de a fi alături de echipele invitate, ghidându-le prin Bucureşti.

În ceea ce priveşte subiectele, acestea au fost la fel de dificile precum cele de la Olimpiada Internaţională de Informatică.

În cele 3 zile, adolescenţi de diferite vârste şi provenind din diferite culturi s-au bucurat de această provocare a minţii, de frumuseţea descoperirii, dar au experimentat şi prietenia, înţelegând cât de îmbogăţitoare poate fi experienţa unei culture diferite. Premiile şi medalii obţinute de participanţi s-au adăugat, prin urmare, unei experienţe extraordinare personale, culturale şi de formare.

Mulţumim sponsorilor noştri pentru implicarea într-un eveniment internaţional desfăşurat în Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu".